Sektöre Getirdiğimiz İlkler ve Yenilikçi Çözümler
Mantı üretiminde pazar araştırmaları, Ar-Ge çalışmaları, tüketici ve satıcı ihtiyaçları çerçevesinde teknolojiyi takip ederek sektörde, ilklere imza attık.
– Mantı üretiminde bir standart olması gerektiğinden yola çıkarak ürünlerimizi belirli bir kg ve kalitede üretibilmemiz için hamur kesme makinesi tasarlayıp ürettirdik. Böylece tüm mantılarımızın belirli boyda ve belirli ağırlıkta olmasını sağladık.
– Mantımızı hazırlarken tüm içeriğini bir standarta ulaştırdık. İçine eklediğimiz kıymanın oranlarının belirlenmesi için Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirdik. Bunun sonunda kıyma oranını sabitleyen ve her mantıda aynı oranda kıyma ekleyen makinenin üretilmesi için öncü olduk.
– Tüketicilerimizle buluşmamızı sağlayan satış noktalarımıza, ürünlerimizin soğuk zincir halkası kırılmadan aynı kalitede ulaştırılması için – 18°C Frigorifik araç filosu oluşturduk. Aynı zamanda bayilerimizden tüketicilerimizin sofralarına da ulaşırken soğuk zincirinin bozulmaması için satış noktalarımıza -18°C muhafaza dolapları yerleştirdik. 2004 yılından beri satış noktalarımıza konsinye derin dondurucular yerleştiriyoruz.
– Üretim ile tüketim arasında geçen sürede mantı ve iç malzemesinin bozulmasını önlemek için şok odaları (-40°C) ve muhafaza odaları (-18°C) kurduk.
– Hamur kazanlarımızda, hamur kalitesini korumak için; hamura katacağımız suyumuzu önce arıtıyoruz sonra dinlendiriyoruz ve sonrasında soğutarak ekliyoruz.